BATXIBAC. DOBLE TITULACIÓ BATXILLERAT-BACCALAURÉAT. 

Què és?

És una oferta de batxillerat amb un currículum mixt que possibilita als alumnes que el cursen obtenir la doble titulació del Batxillerat i el baccalauréat francès.

El currículum mixt està format pels continguts propis del batxillerat (matèries comunes, matèries de modalitat i el treball de recerca) i per uns continguts per al coneixement de la llengua i la realitat històrica, política i cultural de França.

Quins objectius té?

Quins requisits d’accés té?

Els alumnes que vulguin cursar el Batxibac han d’acreditar un nivell mínim de francès  i un bon expedient acadèmic de l’ESO.

Quin currículum propi té?

Un terç de l’horari lectiu es cursa íntegrament en llengua francesa. L’alumne/a ha d’assistir a classe els dilluns i els dimecres per la tarda, Les matèries que s’imparteixen en francès són:

Com s’organitza?

Què cal fer per obtenir la doble titulació?

En què consisteix la prova externa?

L’alumne s’examina de dues matèries:

Com es supera la prova externa?

Com s’obté la qualificació final?

Com s’accedeix a la universitat?

L’alumne té dues notes d’accés:

Estada a França


Els alumnes de Batxibac realitzen un intercanvi de deu dies a l’inici de Segon de Batxillerat (primera i  segona setmana de setembre) amb les alumnes del Lycée Saint-Cyr d’Issoudun (França). L’intercanvi inclou tres dies a París. A més, alguns alumnes poden perllongar l’estada quatre setmanes més i assistir a les classes en aquest institut.

Què t’oferim des del Col·legi?

Criteris d’admissió