Informació

43

A l’atenció dels/les usuaris i usuàries de piscina i sala:

Us comuniquem que a partir del  dilluns 7 de setembre podeu fer la inscripció a les activitats del curs 2015-2016 a administració del Col·legi.

Us recordem que el dilluns 14 de setembre la piscina obre les portes del nou curs 2015-2016 en format de bany lliure, de 9:00 a 18:00 h., i que l’inici dels cursets son el dimecres 30 de setembre.

Ben aviat podreu consultar les activitats referents a aquest curs que tot just comença.

Us hi esperem!

Aquaembaràs


Activitat física a l’aigua per millorar la circulació, prevenir el mal d’esquena, i preparar i enfortir el sol pèlvic tant pel moment del part com pel post-part. Una estona també de relaxació i comunicació amb altres futures mares.
Impartit per fisioterapeuta i monitors especialitzats.

Babymam

Les mares opinen

El blog de Mami Latte

“Abans que naixés l’Arnau sempre havia dedicat unes hores a la setmana a fer algun tipus d’esport. Pensava que amb el petit seria impossible compaginar l’activitat física i la maternitat, però quan el col·legi va proposar aquesta activitat em va semblar genial. La classe de babymam és una estona en la que nosaltres fem exercici, i els nadons poden jugar, interactuar entre ells, i perquè no, formar part de la nostra taula d’exercicis. Ells s’ho passen bé, i nosaltres ens posem en forma!” (Núria)

“Babymam et dona l’oportunitat de recuperar la forma després de l’embaràs tot passant una bona estona, la combinació exercici-música ho fa més divertit. A més és un moment de trobada amb altres mares i els seus fills/es i això afavoreix per una banda que les mares puguem compartir opinions sobre l’evolució dels nostres fills/es i per l’altra, que els nadons tinguin un context ideal per a començar a establir les primeres relacions socials entre iguals.” (Anna)

“Mi bebé y yo disfrutamos mucho realizando esta actividad juntos. Él disfruta gateando, jugando y viendo a otros bebés y a la vez yo lo hago haciendo ejercicio para recuperar el físico tras el embarazo, sin tener que separarme de su lado. La experiencia de practicar babymam con mi hijo de 9 meses es muy enriquecedora, tanto a nivel físico como a nivel emocional.” (Sílvia)

Activitats al recinte de la Piscina en imatges