Informació

43

Benvolgudes i benvolguts,

Estem preparant amb il·lusió el nou curs 2017-2018.

A partir del divendres 15 de setembre podreu consultar les activitats de Piscina i Sala programades per aquest curs.

I a partir del dimarts 19 de setembre podreu realitzar les inscripcions a l’administració del Col·legi en horari de 9:00 h a 13:00 h i de 16:00 h a 18:00 h.

La Piscina iniciarà les activitats a partir del dilluns 2 d’octubre.

Us hi esperem!!

 

Babymam

Les mares opinen

El blog de Mami Latte

“Abans que naixés l’Arnau sempre havia dedicat unes hores a la setmana a fer algun tipus d’esport. Pensava que amb el petit seria impossible compaginar l’activitat física i la maternitat, però quan el col·legi va proposar aquesta activitat em va semblar genial. La classe de babymam és una estona en la que nosaltres fem exercici, i els nadons poden jugar, interactuar entre ells, i perquè no, formar part de la nostra taula d’exercicis. Ells s’ho passen bé, i nosaltres ens posem en forma!” (Núria)

“Babymam et dona l’oportunitat de recuperar la forma després de l’embaràs tot passant una bona estona, la combinació exercici-música ho fa més divertit. A més és un moment de trobada amb altres mares i els seus fills/es i això afavoreix per una banda que les mares puguem compartir opinions sobre l’evolució dels nostres fills/es i per l’altra, que els nadons tinguin un context ideal per a començar a establir les primeres relacions socials entre iguals.” (Anna)

“Mi bebé y yo disfrutamos mucho realizando esta actividad juntos. Él disfruta gateando, jugando y viendo a otros bebés y a la vez yo lo hago haciendo ejercicio para recuperar el físico tras el embarazo, sin tener que separarme de su lado. La experiencia de practicar babymam con mi hijo de 9 meses es muy enriquecedora, tanto a nivel físico como a nivel emocional.” (Sílvia)

Activitats al recinte de la Piscina en imatges