LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

EXALUMNES DEL COL·LEGI

HAS ESTAT AMB NOSALTRES EN ALGUNA ETAPA DE LA TEVA FORMACIÓ?

Aquest és el teu espai, des d’on podràs compartir les teves imatges, la de les teves experiències personals amb la resta de companys i companyes.

Ens pots enviar imatges de la teva estada al Col·legi i entre tots i totes podrem mantenir viva al memòria de la nostra, la teva institució.

Pots enviar les teves fofotgrafies i la descripció de les activitats que hi porteu a terme des del formulari que teniu al peu de la pàgina -fins un màxim de 5 i un pes de 4 mb cadascuna-. Si vols enviar-ne més pots fer diferents trameses.

INTRODUEIX LES DADES

ENVIA'NS LES TEVES IMATGES

Cal omplir els camps indicats amb * 

Pots enviar-nos imatges, fins un màxim de 5 i amb una pes màxim de 4Mb cadascuna, que reflecteixin el teu pas pel Col·legi
POLÍTICA DE TRACTAMENT DE DADES
Vostè envia i rep aquesta comunicació perquè ens facilita la seva adreça de correu electrònic.
El Col·legi Episcopal garanteix l'adopció de les mesures necessàries pel tractament de les dades personals d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679. En relació a les seves dades personals l'informem que pot donar-se de baixa definitivament d'aquests lliuraments enviant un correu electrònic a baixes@cepiscopal.org indicant a l'assumpte BAIXA.