LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

EL TREBALL DE SÍNTESI

12- The school

El projecte que els vostres fills/filles duran a terme, està emmarcat en el Treball de Síntesi dels alumnes que el realitzaran al col·legi, aquí a Lleida, per tant el que se’ls demana, és una tasca similar, amb un producte final, objectius i metodologia semblants. Uns faran la recerca i el treball sobre Lleida i els altres, els que viatgen al Regne Unit, sobre Broadstairs. Per tant han de tenir molt clar que anem a conèixer una part d’Europa, una llengua, uns costums diferents; anem també a gaudir del que comporta fer un viatge, però sobretot anem a treballar de valent. Aquest és un punt important a tenir en compte.

A més a més, per tal que els alumnes arribin a conèixer al màxim l’autor, l’entorn, l’època, hem decidit dedicar-hi una part important de les hores de classe d’anglès a fer activitats que hi estiguin relacionades.

ixí doncs el Treball de síntesi comença el dijous 10 i divendres 11, que servirà com a introducció a la feina que es trobaran a Broadstairs.

ACTIVITATS

Seguint amb el procés d’aprenentatge, un cop a Broadstairs, els alumnes hauran de fer recerca en el lloc concret. Serà la part pràctica del treball de síntesi. Així doncs, a part de les classes d’anglès que rebran a l’escola, allí mateix treballaran Charles Dickens a través d’activitats específiques preparades per a ells.

Al llarg de totes aquestes sessions, tant a Lleida com a Broadstairs, els alumnes hauran de crear un Portfolio que inclourà tots els documents que vagin recollint i informació de les activitats on hagin participat – activitats que hauran fet a classe i a Broadstairs -.

Finalment, i un cop a Lleida, hauran de confeccionar el producte final en grup. Un Geolocalitzador (YourGmap) on els alumnes hauran de situar els diferents llocs que han visitat, donant informació d’aquests amb imatges, text, links…

DATA DE LLIURAMENT DEL PROJECTE FINAL: DIVENDRES 8 D’ABRIL

Creiem en el nostre projecte i confiem que els vostres fills/filles en treguin un bon profit, que els motivi a continuar apostant per aprendre i que els permeti aconseguir una bona formació acadèmica i personal.