LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Extra_2016_2017-01

Benvolgudes famílies,

Un cop més ens plau presentar-vos el programa de les Activitats Extraescolars del nou curs 2016-2017 adreçades a tota la comunitat educativa del Col·legi Episcopal. El treball i la col·laboració entre l’AMPA i el Col·legi han fet possible que us puguem oferir una renovada proposta d’activitats adaptada a les necessitats i inquietuds que ens heu traslladat.

En aquesta guia hi trobareu el conjunt de les activitats que us proposem, així com la informació referent a horaris i quotes. També podreu consultar les dates de les diferents reunions informatives d’inici de curs. En aquestes trobades amb el responsable respectiu de cada activitat  rebreu informació detallada dels objectius, el contingut i la metodologia emprada durant l’activitat.

Pel que fa a la inscripció, podeu fer-la mitjançant la plataforma Clickedu, on hi trobareu l’enllaç “activitats extraescolars” i tota la proposta d’activitats. En el procés d’inscripció cadascuna de les activitats extraescolars apareix amb el respectiu codi d’inscripció, de manera que podreu identificar-les més fàcilment. Si preferiu fer la inscripció presencialment, cal que aneu a les oficines de l’Administració del Col·legi abans del 28 de setembre.

Amb el desig que aquesta proposta educativa respongui als interessos i motivacions de tots els participants, us donem la benvinguda al curs 2016-2017.

Descarrega’t el PROGRAMA D’ACTIVITATS