LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Ens plau presentar-vos, novament, el programa de les Activitats Extraescolars del curs 2018-2019 adreçat a tota la comunitat del Col·legi Episcopal. En col·laboració amb l’AMPA i el Col·legi us oferim una nova proposta d’activitats adaptades a les necessitats i inquietuds que ens heu traslladat.

En aquesta guia hi trobareu el conjunt de les activitats que us proposem, així com la informació referent a horaris i quotes. També podreu consultar les dates de les diferents reunions informatives d’inici de curs de cada una de les activitats. En aquestes trobades amb el responsable respectiu de cada activitat  rebreu informació detallada dels objectius, el contingut i la metodologia emprada durant l’activitat.

Pel que fa a la inscripció, podeu fer-la mitjançant la plataforma ClickEdu, on hi trobareu l’enllaç “activitats extraescolars” i tota la proposta d’activitats. En el procés d’inscripció cadascuna de les activitats extraescolars apareix amb el respectiu codi d’inscripció, de manera que podreu identificar-les més fàcilment.

Si preferiu fer la inscripció presencialment, cal que aneu a les oficines de l’administració del Col·legi amb anterioritat al 21 de setembre.

Amb el desig que aquesta proposta educativa respongui als interessos i motivacions de tots els participants, us donem la benvinguda al curs 2018-2019.