LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Butsènit 2016

El proper diumenge, 24 d’abril, l’AMPA organitza el 43è Aplec de les Famílies a la partida de Butsènit.

Aquest any introduïm la novetat de poder pujar a l’Aplec amb una pedalada. Sortirem de darrera els instituts i anirem (acompanyats per la Guàrdia Urbana) fins a Butsènit gaudint de la plana de Lleida juntament amb la nostra família. No cal que porteu la taula i cadires, us les proporcionarem una vegada arribeu allí. El dinar serà fideuà i llonganissa preparats per la cuinera del Col·legi Episcopal.

El preu d’inscripció és de 5€ per persona (adults i infants). Igual que en Aplecs anteriors hi haurà partides d’escacs, de botifarra i de parxís i es lliuraran els trofeus de cada modalitat a campions i sots campions. Hi haurà servei de bar (cafè i begudes) gestionat per alumnes del Col·legi per recaptar i ajudar a finançar el viatge de final de curs. A més a més, comptem com cada any, amb la participació de l’Esplai Epis que ens faran gaudir a petits i grans d’una estona de joc i diversió amb les seves cucanyes.

L’AMPA, ha preparat una Rifa amb premis molt emocionants! I per finalitzar un gran dia en família, res millor que un concert de la Banda del Col·legi! Si finalment el temps no acompanya la festa la farem al Pavelló del Col·legi Episcopal.

Per inscriure’s cal que ompliu la butlleta que trobareu adjuntada a aquesta circular i la lliureu a la porteria del Col·legi abans del proper dia 15 d’abril. Amb el seu pagament se us donaran els tiquets per recollir el dinar i el berenar de les persones apuntades.

Podeu descarregar-vos el programa i la butlleta de l’Aplec de Butsènit 2016