LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

EL TREBALL DE SÍNTESI

12- The school

El projecte que els vostres fills/filles duran a terme, està emmarcat en el Treball de Síntesi dels alumnes que el realitzaran al col·legi, aquí a Lleida, per tant el que se’ls demana, és una tasca similar, amb un producte final, objectius i metodologia semblants. Uns faran la recerca i el treball sobre Lleida i els altres, els que viatgen al Regne Unit, sobre Broadstairs. Per tant han de tenir molt clar que anem a conèixer una part d’Europa, una llengua, uns costums diferents; anem també a gaudir del que comporta fer un viatge, però sobretot anem a treballar de valent. Aquest és un punt important a tenir en compte.

A més a més, per tal que els alumnes arribin a conèixer al màxim l’autor, l’entorn, l’època, hem decidit dedicar-hi una part important de les hores de classe d’anglès a fer activitats que hi estiguin relacionades.

ixí doncs el Treball de síntesi comença el dijous 10 i divendres 11, que servirà com a introducció a la feina que es trobaran a Broadstairs.

ACTIVITATS

Seguint amb el procés d’aprenentatge, un cop a Broadstairs, els alumnes hauran de fer recerca en el lloc concret. Serà la part pràctica del treball de síntesi. Així doncs, a part de les classes d’anglès que rebran a l’escola, allí mateix treballaran Charles Dickens a través d’activitats específiques preparades per a ells.

Al llarg de totes aquestes sessions, tant a Lleida com a Broadstairs, els alumnes hauran de crear un Portfolio que inclourà tots els documents que vagin recollint i informació de les activitats on hagin participat – activitats que hauran fet a classe i a Broadstairs -.

Finalment, i un cop a Lleida, hauran de confeccionar el producte final en grup. Un Geolocalitzador (YourGmap) on els alumnes hauran de situar els diferents llocs que han visitat, donant informació d’aquests amb imatges, text, links…