LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

fons-01

Presentació

Un cop més, i com ve essent habitual, us presentem el nou programa d’ activitats extraescolars que el Col·legi Episcopal i l’AMPA han programat per al curs 2015-2016.

El Col·legi Episcopal, mitjançant l’organització d’aquestes activitats, coherent a la seva Missió, i en la línia d’allò que proposa el seu Projecte Educatiu, ofereix  a les famílies i a l’alumnat un gran ventall de complements educatius per a la formació integral dels nostres alumnes. El conjunt de les activitats extraescolars –realitzades més enllà de l’horari lectiu– constitueix un espai ideal per aprofundir en l’adquisició de diversos hàbits i per la socialització, alhora que  permeten la vivència de valors que reforcen sòlidament el treball realitzat en l’àmbit reglat de les classes.

Així, en aquesta nova edició de la Guia ens hem fet ressò d’algunes propostes d’alumnes, pares i educadors per tal d’actualitzar i renovar l’oferta ja existent. De la mateixa manera, i dintre del programa de Gestió de la Millora Continuada en què el nostre Col·legi està immers, mantenim el compromís envers la millora de la qualitat educativa de totes les activitats proposades, mitjançant la curosa sistematització dels procediments de programació i d’avaluació pedagògica de cadascuna de les propostes.

En aquesta Guia trobareu totes les activitats que us oferim, així com la informació dels horaris.

Finalment, agraïm les vostres aportacions i col·laboració, amb el desig que aquestes activitats s’adaptin als interessos i motivacions de tots els participants.

Benvinguts al curs 2015-2016!