LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Episcopal realitzen el Treball de Síntesi a l’EPS

Notícia publicada al web de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) participa de forma activa en les diferents Jornades d’Orientació Universitària que s’organitzen des de els col·legis i instituts d’ensenyament secundari de la província de Lleida i de la Franja de Ponent, tant per l’alumnat de Batxillerat com de CFGS. [+INFO]

En les diferents JOU’s, l’EPS ofereix sessions informatives sobre els seus estudis de grau i màster amb l’objectiu que els alumnes del/s centres/s organitzador/s coneguin tota la oferta formativa de la branca informàtica, industrial i d’arquitectura tècnica que es pot estudiar des de Lleida. Així mateix, també s’incorpora la possibilitat de muntar algun tipus de taller pràctic  i  visites guiades individualitzades a les  instal·lacions de l’EPS.

L’EPS també ofereix la possibilitat als instituts d’organitzar el seu Crèdit de Síntesi vers activitats i tallers programats per professorat de l’EPS. En aquest sentit, avui divendres i els propers Els propers dies 14 i 15 de març, els alumnes de 3er d’ESO del Col·legi Episcopal de Lleida desenvoluparan el seu Treball de Síntesi a l’Escola i ho faran de la següent forma:

DIVENDRES 11 DE MARÇ

09,15-10,00h: Xerrada EPS  a la Sala de Graus a càrrec de la professora i Secretaria acadèmica del centre, Marga Moltó.

10,00-11,30h: Visita a les instal·lacions de l’EPS (EPS, Biblioteca, Edifici Polivalent, CREA) a càrrec de la professora i  Secretaria acadèmica del centre, Marga Moltó.

11,30-12,30h: Taller de Termografia al CREA, a càrrec del professor Joan I. Rosell i Montserrat Vilarrubí

DILLUNS 14 DE MARÇ

09,15-10,00h: Xerrada EPS a la Sala de Graus a càrrec del professor i Sotsdirector d’Estudiantat, Promoció i Qualitat, Gabriel Pérez.

10,00-11,30 h: Visita a les instal·lacions de l’EPS (EPS, Biblioteca, Edifici Polivalent, CREA) a càrrec del professor i Sotsdirector d’Estudiantat, Promoció i Qualitat, Gabriel Pérez.

11,30-12,30h: Taller de Drons al CREA a càrrec del professor Juan A. Garriga.

DIMARTS 15 DE MARÇ

09,15-10,00h: Xerrada EPS a la Sala de Graus a càrrec del professor i Sotsdirector d’Estudiantat, Promoció i Qualitat, Gabriel Pérez.

10,00-11,30h: Visita a les instal·lacions de l’EPS (EPS, Biblioteca, Edifici Polivalent, CREA) a càrrec del professor i Sotsdirector d’Estudiantat, Promoció i Qualitat, Gabriel Pérez.

11,30-12,30h: Taller d’Interacció amb Biosensors a GRIHO  a càrrec del professor Jordi Virgili.

PER LLEGIR MÉS...