LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Exposició de l’artista japonesa Chiharu Shiota

Instal·lacions intimistes.

El passat 16 de març els alumnes de primer i segon de Batxillerat Artístic, van visitar a la Fundació Sorigué l’exposició de la reconeguda artista Chiharu Shiota, ‘In the beginning was…’. La mostra es configura per quatre instal·lacions i una sèrie de  llenços.

L’artista combina el color vermell i negre, utilitza el fil de llana i la pedra, per representar l’origen de l’univers i la humanitat, a la vegada que ho lliga a l’empresa de construcció. La mostra també compta amb una obra creada amb 545 sabates, “Over de Continents”, on les sabates comparteixen les històries de les persones que les han portat, amb la peça “His chair” constituïda per finestres recuperades del Berlín Oriental que representen murs que separen el món interior i exterior de les persones i la vídeo instal·lació ‘Bathroom’ i ‘In The Bathroom’, on l’artista reflexiona envers els records que no es poden esborrar.

L’absència, l’existència, la memòria i la relació d’un mateix amb l’entorn són els fils conceptuals d’aquesta gran exposició.

PER LLEGIR MÉS...