LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Fomentem l’atenció a la diversitat de l’alumnat des de la recerca.

Les altes capacitats dins l’entorn educatiu.

Des del Col·legi Episcopal s’està vetllant constantment per l’atenció a la diversitat de l’alumnat. S’intenta arribar a tots i cadascun dels alumnes per tal de potenciar al màxim les seves capacitats i talents innats des d’una vessant basada en la recerca.

Un d’aquests talents es pot apreciar en l’alumne Javier Lòpez de 3r de CM de primària. Ja fa temps que es treballa amb ell a través de projectes, elaborats i creats a partir de les seves motivacions. Tot un treball competencial basat en el treball de les intel·ligències múltiples. Enguany la seva investigació s’ha desenvolupat a partir d’una pregunta que el tenia molt inquiet: “Com han evolucionat els dinosaures?”

A partir d’aquesta, s’ha fet recerca a través de revistes d’investigació, internet, vídeos, llibres, etc., s’ha treballat i contrastat la informació i s’ha extret una conclusió. Amb només un petit seguiment, el seu treball final ha estat producte d’una gran creativitat, d’un esforç constant i de les immenses ganes d’aprendre. Tot el seu potencial ha permès la creació d’una maqueta on es poden apreciar rèpliques dels dinosaures fet per ell amb plastilina, fruit de la seva capacitat plàstica, manipulativa i constructiva. I un power point elaborat per a poder treballar tant l’expressió oral, com l’escrita a través de les noves tecnologies. Tot un petit repte per a un gran investigador.

PER LLEGIR MÉS...