LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de P5 anem al Caixafòrum

El col·leccionista de paisatges.

Els infants de P5 van anar a l´auditori de CaixaFòrum on, un personatge pintoresc anomenat “El col·leccionista de paisatges” enregistra molts sons (martell, rumor del vent, animals,…)  durant un concert mentre sis músics tocant la flauta, el clarinet, el violí, el violoncel i el piano,  interpreten  obres inspirades en aquests sons, escrites per Debussy, Ravel, Bartok, Schönberg o Stravinski, entre d’altres. Danses, malabars, ombres xineses, cançons i moltes altres sorpreses completen aquest espectacle que es converteix en un magnífic vehicle perquè els més petits es familiaritzin amb la música del segle XX. Una audició de gran qualitat musical, plàstica, escenogràfica,..

Els artistes van estat molt contents del públic del Col·legi Episcopal i, en finalitzar  l’ espectacle, van sortir a saludar i agrair l´atenció, participació i aplaudiments al llarg de l´obra.

A més, durant el camí de tornada a l´escola, els infants van poder observar algunes pastisseries que tenien productes típics de la castanyada  acompanyats d´una decoració exquisida com acostuma a passar en molts aparadors del centre comercial de la nostra ciutat.

PER LLEGIR MÉS...