COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Memorial Hortènsia Alonso

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un greu problema: La violència Masclista.

L’alumnat de primer i segon del CFGS d’Integració Social, vàrem participar a la Jornada sobre Violència Masclista organitzada, a  la Universitat de Lleida.

Millorar l’atenció i el suport a les dones en situació de violència masclista va estar l’eix  central d’aquest memorial.

La jornada ha estat organitzada pel  Centre Dolors Piera d’Igualtat i Promoció de les Dones de la UdL, Creu Roja i el Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida.

Va estar una bona oportunitat per obtenir més informació entorn a aquest tema tant important i poder reflexionar sobre les aportacions de grans especialistes com:

La professora de psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Leonor Cantera, que a la conferència inaugural va donar moltes pistes per relacionar-nos amb les dones víctimes de la violència masclista.

I les participants a  la taula redona de “Reflexions entorn de la victimització secundària de les dones en situació de violència masclista en els diferents àmbits professionals”( justícia, sanitat, mitjans de comunicació, actuació policial i atenció sociolaboral). Entre les participants, volem destacar a la magistrada del Jutjat número 2 de Violència sobre la Dona de Barcelona, Francisca Verdejo, amb molta experiència en aquest àmbit que ens va oferir dades i reflexions a tenir en compte.

PER LLEGIR MÉS...