LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de Cicle Inicial visiten la Biblioteca Pública de Lleida

El plaer per la lectura ens fa viure històries fantàstiques.

El nostre dia a dia està envoltat de llibres, a les nostres classes tenim els racons de lectura, la nostra maleta viatgera, a casa…però on millor que a la Biblioteca Pública per poder gaudir del plaer per la lectura.

Molts dels alumnes han descobert per primer cop la Biblioteca Pública i quin descobriment! Hem vist tants llibres junts que ens hem quedat meravellats!!

Hem descobert que els llibres infantils els classifiquen per edats amb diferents colors per poder trobar amb facilitat els més adients per a nosaltres. Desprès de visitar les diferents zones, ens tenien preparats un bagul ple llibres i històries fantàstiques on vam poder gaudir d’una bona estona per poder llegir-los.

Com ens agrada llegir!! Som crítics, aprenem els nostres gustos…hi ha alguns llibres que no ens agraden tant, però aprenem! Descobrir el plaer per la lectura ens ajuda en el nostre dia a dia. No cal que només llegim llibres ,podem llegir revistes, còmics, textos a internet… la lectura és diversa i apassionant.

“La motivació és el motor de l’educació.  Un infant que no està motivat és com un colador, tot el que es diu a l’aula o es treballa, s’escapa, es perd. En canvi, un infant motivat està actiu i s’implica per descobrir, provar, fer, experimentar, saber, buscar, pensar … les seves capacitats són il·limitades.”

PER LLEGIR MÉS...