LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Emprenedoria al cicle formatiu de grau superior d’administració i finances

Experiències i vivències per Oscar Prieto.

El passat 17 de gener els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances vam assistir a una xerrada sobre el projecte d’emprenedoria, que em d’elaborar durant aquest curs acadèmic.

L’esmentada conferència la va impartir l’exalumne Oscar Prieto, guanyador amb el projecte “Hortícola del Segre, SL“ d’un dels premis del concurs E2 Escola d’Emprenedors que organitza GLOBALleida.

Ens va explicar el seu punt de vista, com va afrontar el projecte, com va arribar a la idea, com va organitzar el temps del que disposava i ens va resoldre molts dubtes que se’ns havien plantejat.

Li donem les gràcies per venir, ja que aquests consells i pautes de treball ens serviran molt de cara al pla d’empresa que hem de realitzar al llarg d’aquest curs.

La finalitat de l’esmentat projecte es posar en pràctica els coneixements que hem anat adquirint al llarg d’aquests dos anys, amb l’ajuda dels nostres professors i ens ha de servir per anar agafant experiència en el sector i així anar forjant el nostre futur.

PER LLEGIR MÉS...