LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

El Bagul del Buf

Dins del mòdul “Expressió i Comunicació”, l’alumnat de 2n del CFGS d’Educació Infantil ha elaborat i posat en pràctica un “Bagul del buf”.

El desenvolupament del llenguatge és una de les prioritats de la intervenció educativa a l’etapa d’educació infantil ja sigui mitjançant la interacció quotidiana o a partir d’activitats dissenyades específicament per afavorir aquests aprenentatges.

El “Bagul del buf” és un conjunt d’activitats de respiració relacionades amb el buf, a fi de millorar la quantitat i la qualitat respiratòria de les nenes i els nens. Aquestes activitats contribuiran a exercitar la relaxació, a potenciar l’emissió d’enunciats orals i, en general, facilitaran l’adquisició d’hàbits lingüístics saludables i ajudaran a prevenir disfuncions de la veu.

L’alumnat de 2n del CFGS d’Educació Infantil, organitzat en petits grups, ha elaborat i programat un bagul ple de diferents activitats engrescadores i motivadores per treballar amb els infants més petits. Abans, però, de dur-les a la pràctica a les diferents escoles bressol on fan les pràctiques formatives aquest curs, les han pogut experimentar davant de tot el grup-classe.

PER LLEGIR MÉS...