COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

El Bagul del Buf

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dins del mòdul “Expressió i Comunicació”, l’alumnat de 2n del CFGS d’Educació Infantil ha elaborat i posat en pràctica un “Bagul del buf”.

El desenvolupament del llenguatge és una de les prioritats de la intervenció educativa a l’etapa d’educació infantil ja sigui mitjançant la interacció quotidiana o a partir d’activitats dissenyades específicament per afavorir aquests aprenentatges.

El “Bagul del buf” és un conjunt d’activitats de respiració relacionades amb el buf, a fi de millorar la quantitat i la qualitat respiratòria de les nenes i els nens. Aquestes activitats contribuiran a exercitar la relaxació, a potenciar l’emissió d’enunciats orals i, en general, facilitaran l’adquisició d’hàbits lingüístics saludables i ajudaran a prevenir disfuncions de la veu.

L’alumnat de 2n del CFGS d’Educació Infantil, organitzat en petits grups, ha elaborat i programat un bagul ple de diferents activitats engrescadores i motivadores per treballar amb els infants més petits. Abans, però, de dur-les a la pràctica a les diferents escoles bressol on fan les pràctiques formatives aquest curs, les han pogut experimentar davant de tot el grup-classe.

PER LLEGIR MÉS...