COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Els salvavides

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Projecte-homenatge al col·lectiu sanitari.

A gairebé un any de l’inici de la pandèmia i amb l’anhel fervent, per tots compartit, de poder albirar aviat el seu final, volem, a través d’aquest projecte, retre un petit homenatge al col·lectiu sanitari, un dels sectors que més ha patit i pateix els seus efectes, per la seva lluita a primera línia, entomant amb professionalitat, solidaritat i valentia els riscos que la seva feina comporta. Una manera molt atractiva i engrescadora de conèixer més a fons, i reconèixer la important tasca que duen a terme, ha estat la creació d’una sèrie televisiva, que consta de sis episodis per classe, i de la qual, a través de l’adquisició de diferents rols interpretatius, nosaltres mateixos en som els protagonistes (personal sanitari a totes les escales, personal administratiu i de serveis, assistents, familiars, pacients…). Òbviament, per endinsar-nos una mica més en el seu món, ha calgut un treball previ d’investigació que hem plasmat en les nostres fitxes i quaderns de treball. Directors/es, guionistes, càmeres, muntatge, edició d’imatge i vídeo… també tot a càrrec nostre. Amb molt de gust i de cor, dedicada, especialment, al personal sanitari. Càmera, acció i … a gaudir de la sèrie!

 

PER LLEGIR MÉS...