COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Dia escolar de la no violència i de la Pau

Cada 30 de gener se celebra al col·legi El Dia Escolar de la No violència i la Pau. És una jornada on s’organitzen activitats de tutoria per difondre els valors de la No violència i la Pau.

Aquest any, degut a la situació pandèmica, les activitats es realitzaran a les aules amb els grups estables. Professors/es i alumnes treballarem a través de xerrades, activitats literàries, cançons i jocs amb els/les alumnes el tema de la Pau, buscant fomentar l’educació en i per a la tolerància, el respecte i la solidaritat.

També us convidem a totes les famílies a participar del treball que els/les vostres fills/es realitzaran a les seves tutories en motiu d’aquesta Diada. Per poder participar podreu penjar fotos, poemes, frases, dibuixos…a un espai del web del col·legi, fent referència a com viviu la Pau en família, què és per vosaltres o pels vostres fills/es sentir-se en Pau amb els altres i amb un mateix, o tot allò referent a la Pau que creieu que voleu compartir amb la gran família del Col·legi Episcopal.

PER LLEGIR MÉS...