COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Nadal, un esclat d’alegria

A Educació Infantil ho vivim amb intensitat.

A l’escola hem estat preparant l’arribada de Nadal. Hem guarnit les aules, els passadissos i el pati amb elements fets per nosaltres amb un treball cooperatiu molt interessant. A la classe hem gaudit amb el calendari d’advent, el pessebre, les fitxes i treballs fets amb diferents tècniques i on no pot mancar la purpurina. Ho sabreu perquè infants i mestres sortim de l’escola amb una lluentor característica.


Ens hem esforçat a portar-nos bé i en pensar desitjos per al nou any que aviat començarà. Hem recollit aliments per a famílies necessitades. Hem preparat una cantada de nadales amb molta il·lusió i hem après poemes que recitarem la nit de Nadal. També hem pogut visitar el pessebre vivent realitzat per alumnat de la E.S.O. i hem tingut la visita del patge reial que ha recollit cartes amb peticions molt diverses.


Són dates en què treballem molt, però gaudim del que fem i aprenem. Compartim moments molt divertits i irrepetibles, i és que a l’escola, igual que les famílies, volen que els nostres dies siguin plens d’alegria i de vivències plenes de sentit.


Bon Nadal!

PER LLEGIR MÉS...