LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Mar Martínez i Sílvia Zapater, alumnes de Batxillerat, premis “Josep Pernau” de periodisme

L’Episcopal s’endú dos premis d’un total de dotze.

Les alumnes de Periodisme, Mar Martínez i Silvia Zapater, de segon i primer de Batxillerat respectivament, van obtenir dos premis -d’un total de dotze- en la convocatòria dels Premis Josep Pernau de l’Ajuntament de Lleida.

Així, el passat dijous 21, van rebre al Saló de Plens de la Paeria de Lleida, i de mans de la regidora d’Educació, Sandra Castro, els corresponents obsequis.

El Col·legi Episcopal de Lleida, un any més, s’ha presentat a aquest concurs lleidatà que té com objectiu promoure el periodisme entre els adolescents. Aquest consisteix en l’elaboració de treballs en format de cartes al director (alumnes d’ESO) i articles d’opinió (alumnes de batxillerat i cicles formatius) de qualsevol temàtica actual d’interès social. Aquesta darrera edició s’ha inclòs com a novetat en els premis, la fotografia. L’alumnat d’aquesta categoria havia de realitzar una fotografia i comentar-la en un petit escrit que reflectís allò que intentava mostrar amb la seva obra.

La Mar va  escriure l’article d’opinió  “Decimoctavo cumpleaños”, en tant que la Silvia va presentar una fotografia intitulada  “¿Qué nos hace ser el resto? Marc Hernàndez i Mar Martínez.

PER LLEGIR MÉS...