LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Exposició: “Científics”

Cultura Científica, 4t ESO. Setmana de la Ciència.

En el marc de la Setmana de la Ciència, els alumnes de 4t d’ESO, en l’àrea de Cultura Científica, han desenvolupat el projecte: “Científics”.
Els alumnes han realitzat una recerca pautada sobre diferents aspectes relacionats amb científics rellevants, en diferents etapes de la història (Charles Darwin, Henrietta SwanAda Lowelace, Albert Einstein…).
La recerca ha fet possible la descoberta d’àmbits interessants dels científics com el camp de treball en el qual van investigar, les seves principals aportacions a la ciència i els reconeixements o premis que van rebre durant la seva vida.
Finalment, els alumnes han investigat i relacionat aplicacions en la vida quotidiana amb la recerca i el camp de treball dels científics treballats en el seu projecte.
A partir d’aquest projecte, els alumnes han consolidat, també, la seva competència digital amb la utilització de hardware i software específic (Metacercadors, Prezi, Canva, Genially…), tant en l’etapa de recerca i d’investigació com en l’etapa de presentació oral i escrita del projecte.

PER LLEGIR MÉS...