LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Quina sessió més emotiva!!!

A la nostra classe hi ha nadons!!!

Avui ha estat un dia molt especial al CFGS d’Educació Infantil. Dins de l’assignatura d’Autonomia Personal i Salut Infantil,  hem tingut la visita de vuit nadons amb les seves mares o padrines a la classe.

L’Ariadna, l’Àlex, la Iris, el Joel, l’Ian, la Martina,  el Lluís i la Paula han alegat la classe amb la seva visita.

20151013_113728

20151013_113812

Primer les mares i padrines s’han presentat i ens han explicat com havia estat el part, quins aliments prenien actualment  els nadons, què feien, si tenien dents…

Després per grups hem anat passant per conèixer en primera persona a cada infant, veure com es canviava el bolquer (alguns ens hem animat a fer-ho i tot), com jugaven i jugar amb ells,  si s’estaven sentats, els hem agafat…..Les seves mares ens explicaven amb molta paciència diferents aspectes de cada infant, i ens contestaven les preguntes que teníem.

Hem pogut observar la diferència entre un nadó de 10 dies (si, si tant petitet) i els de 16 mesos, veient la gran evolució que fan en tant poc temps. L’Ian feia 1 any el dia de la seva visita i ho hem pogut celebrar amb ell.

Així ens hem adonat que realment cada infants, és únic, i ben diferent dels altres.

20151013_114035

Per a molts de nosaltres ha estat el primer contacte amb infants tant petits, i encara que ens feia una mica de por, al final ja ens hem convertit en uns experts. Alguns infants s’han acabat adormint als nostres braços.

Volem agrair moltíssim la col·laboració de totes les  famílies que han participat, perquè sense elles aquesta pràctica no hagués estat possible.

Aquí us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure el que hem fet, què bé ho hem passat i el bon ambient de l’activitat.

I ens agradaria poder-lo repetir ben aviat!!!

 

PER LLEGIR MÉS...