LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Jocs interactius en anglès a matemàtiques de 3r ESO

Els alumnes de 3r d’ESO la setmana passada a l’hora de matemàtiques, aprofitant el desdoblament, vam sortir de la rutina per fer una activitat innovadora i alhora engrescadora.

L’hora ens va passar rapidíssima ja que a l’aula d’informàtica vam estar jugant per parelles en unes gimcanes matemàtiques que molt sortosament ens anaven bé per practicar tots els conceptes treballats fins ara. Totes elles t’explicaven una història on nosaltres havíem d’ajudar als protagonistes a resoldre els enigmes que se’ls plantejaven.

La professora ho va aprofitar per endinsar-nos en les matemàtiques en anglès perquè tots aquests jocs interactius, que ens va proposar, només estaven disponibles en aquesta llengua, de manera que ens va facilitar el primer contacte de la matèria amb aquest idioma proporcionant-nos vocabulari útil que farem servir als treballs voluntaris de l’assignatura; ja que en aquest curs seran, la gran majoria, en anglès.

Així doncs, acabem concloent, que esperem que aquesta activitat es repeteixi un altre cop ja que ens ho vam passar molt bé!

PER LLEGIR MÉS...