Alumnes de 4t d’ESO el representen pels més petits de la casa.

Donat que estem a les portes de les festes nadalenques, com cada any, aquest darrer dilluns abans de les vacances els alumnes de 4t d’ESO hem realitzat l’activitat del Pessebre Vivent, on hem representat les principals figures del pessebre en viu, per tota l’etapa d’Infantil i de primer curs fins a quart de Primària.

Aquesta activitat consisteix en explicar-los la història del naixement de Jesús, on els petits han realitzat el recorregut de totes les imatges del pessebre, han observat com els pastorets han representat el ball de bastons i més tard, els han ajudat a cantar diverses nadales i per finalitzar la seva visita, cada curs ha preparat un ofrena al nen Jesús.

Per nosaltres ha estat una experiència bonica de realitzar ja que hem pogut veure la cara d’il·lusió, felicitat, alegria i emoció dels nens petits de l’escola a l’observar els diferents personatges, en especial, els seus reis estimats.

Alhora, hem gaudit d’un gran moment al posar-nos a la pell dels personatges i passar una bona estona amb la gent que ens observava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *