COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Agenda 21

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Les tres erres: Reciclar-Reduir-Reutilitzar.

Amb energies renovades, iniciem aquest any nou i us volem explicar una de les activitats que duen a terme els nostres alumnes de CI amb col·laboració amb el projecte d’Agenda 21 que està vigent al nostre centre.

Sota el títol, “Les tres erres: Reciclar-Reduir-Reutilitzar”, els  alumnes  del nostre Centre fan atenció al procés de reciclatge bàsic dels materials que aportem a l’escola entre tots.  És a dir, papers en varietats de formats, plàstics i diversos embolcalls i altres materials d’ús escolar.

Aquestes activitats es reforcen evidentment a cada nivell amb converses i debats, així com puntualment, en les diverses àrees que aborden temes en els que aquesta necessitat social es veu implicada.

Els nens de CI participem en grups de l’activitat de supervisió sobre la utilització dels nostres contenidors al pati que anomenem VIGILANTS VERDS. Aquesta activitat és més important del que sembla a primera vista, ja que estimula i potencia la responsabilitat que tenim tots d’aprendre  a  no embrutar el nostre entorn.

Entre tots estem segurs que aconseguirem accentuar la importància que ja té el que tots estimem i tractem,  els nostres espais de vida amb cura i atenció.  El nostre món és un regal.

AGENDA 21  SOM TOTS!!

PER LLEGIR MÉS...