LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Visita centre Sirius

Centre Per a l’autonomia Personal.

L’alumnat d’Integració Social, hem fet una visita molt interessant al centre Sírius d’Aremi, per informar-nos dels diferents suports existents per a les persones amb diversitat funcional que desitgen portar una vida el màxim d’autònoma possible.

En aquesta visita la Soraia Lusilla i la Maria José Barceló ens han explicat: què és aquest centre i com està organitzat en  les unitats d’accessibilitat, comunicació i productes de suport.

És important saber que és un servei GRATUÏT que pretén la millora de l’autonomia personal en diferents àmbits com la mobilitat, les activitats de la vida diària, la comunicació, l’accés a l’ordinador i l’accessibilitat.

Per això el centre per a l’autonomia personal informa i orienta a les persones que ho demanen sobre aquelles ajudes més adients que facilitin la vida autònoma fins i tot en les coses més senzilles del dia a dia.

També hem pogut veure l’exposició d’alguns productes que permeten aquesta autonomia a les persones i fer algunes petites demostracions del seu funcionament.

Ens hem adonat que és un bon recurs que incorporem a la nostra motxilla.

Volem donar les gràcies a les professionals del centre per la seva disponibilitat i interès en la nostra formació.

PER LLEGIR MÉS...