LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Xerrada de la fotògrafa Lídia Vives

Talent, passió i emprenedoria.

El passat dijous 12 de febrer la fotògrafa Lídia Vives va oferir una xerrada als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat Artístic. La Lídia és exalumna del Col·legi, va cursar la modalitat de Batxillerat Artístic i actualment finalitza el Grau de Belles Arts per la Facultat de Barcelona.

La seva breu però intensa trajectòria professional la defineix com una incipient artista plena de projectes i histories que explicar. Sovint, a partir dels seus autoretrats ens convida a entrar a un món surrealista i oníric ple de detalls narratius i conceptuals. Les seves obres s’han donat a conèixer a Lleida, Terol, Múrcia, París i Barcelona a partir de les exposicions: “Wonderland”, “Evasiones”, “Fotofever Art Fair”, “El + de la fotografia” i “Sex Series”.

El seu talent, les seves vivències i els seus consells van ser un bon exemple d’emprenedoria i passió per allò que fem i ens defineix.

Us recomanen  conèixer aquesta jove promesa visitant la seva pàgina web: http://www.lidiavives.com (descarregant les imatges també tindreu accés a una mostra de la col·lecció que l’acompanya).

PER LLEGIR MÉS...