LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Laia Aran, de 2n de Batxillerat, finalista del X Premi Josep Pernau

Segon millor treball del centenar de presentats entre instituts i escoles de Lleida.

L’alumna de 2n de Batxillerat, Laia Aran, ha estat primera finalista del X premi Josep Pernau, d’articles periodístics, que organitza l’Ajuntament de Lleida i la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes. El seu treball, intitulat “Metodologia tradicional versus metodologia activa” defensa la pedagogia més innovadora, l’activisme del professorat i exigeix que els futurs mestres i professors siguin realment vocacionals. I és que la Laia, que actualment cursa la modalitat de Socials, en un futur, vol dedicar-se a la docència.

El reconeixement com a segon millor treball, entre gairebé cent treballs presentats del conjunt d’instituts i escoles de Lleida, li arriba d’un jurat integrat principalment per periodistes, com ara els directors dels diaris SEGRE i LA MAÑANA, el delegat de RNE a Lleida entre d’altres, i també professors. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, fou l’encarregat de lliurar-li el guardó en un acte celebrat el passat dijous, dia 11 de febrer, al Saló de plens de la Paeria i que comptà amb la presència del Director de Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida i de regidors.

Com a finalista i juntament als guanyadors i finalistes de totes les categories, l’article de la Laia apareixerà publicat en els diferents mitjans i retransmès, també, per les diferents emissores locals. A més, va participar en una tertúlia radiofònica de la COPE Lleida. Toca dir que aquest no és el primer guardó que obté la Laia, una persona a qui li agrada molt escriure.

Moltes felicitats i molta sort, Laia!!!

Per a poder llegir el text de la Laia feu clic en el següent enllaç.

A continuació teniu una mostra on destaquen aquests treballs a la plana web de la Paeria.

PER LLEGIR MÉS...