LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Participació a la First Lego League 2016, repte “Trash Trek”

Hem aconseguit un trofeu al “Millor treball en equip!”

El passat dissabte dia 20 de Febrer, es va participar amb dos equips del Col·legi Episcopal en la competició de la First Lego League. Aquest any, el repte es centrava en solucionar problemes relacionats amb la gestió dels residus.

El primer equip, els LEGO PLAYERS, estava composat íntegrament per alumnes de 6è de primària. Van realitzar un projecte científic on estudiaven la possibilitat de realitzar eleccions sense haver d’utilitzar paper. Els jutges del tribunal que els va valorar van trobar que ho van fer molt bé tot i la seva curta edat i els van felicitar diverses vegades. Pel que fa a la competició de robots, no van obtenir massa punts però van deixar que tots els companys participessin de la competició tornant-se per fer les proves del robot, cosa que els honora en gran manera ja que van sobreposar el que participés tothom a obtenir uns millors resultats. L’equip LEGO PLAYERS està format per: Ferran CAPELL, Pau SERRA, Xavier HERNANDEZ, Joan SOLÉ, Éric MONTARDIT, Pau GARCIA, Marc PENA, David GILI i Alex CASALS.

L’altre equip, els GOLDEN TRASH, era un equip mixte format per alumnes de 1r i 2n d’ESO. Els grans, van realitzar un projecte on muntaven una aula de reciclatge i restauració de mobles amb el que pretenien donar una segona vida a les coses, d’aquí el nom del seu projecte “Objectes Ressuscitats”. Amb la col·laboració de la professora Eva Gavín, l’equip GOLDEN TRASH, van restaurar una cadira i la van presentar al concurs. En la competició de robots, van obtenir una bona puntuació que els va fer pujar fins a la 10a posició i, al final, el jurat va considerar que la seva participació havia d’estar premiada amb la menció “al millor treball en equip”, per la seva actuació en totes les proves realitzades. Els membres d’aquest equip han estat: Aaron PUEYO, Marc GINÉ, Laura GARCIA, Marta FORNÓS, Éric LABELLA, Alexei AMOR i Jaume BERNAT.

Felicitats a tots! Heu fet un treball magnífic! Ens veurem l’any que ve a la FLL 2017!

PER LLEGIR MÉS...