COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Taller d’addiccions

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Taller d’addiccions al Centre Juvenil “La Palma”.

El divendres, 4 de març del 2016, els alumnes de segon curs de cicle mitjà de Gestió Administrativa i els alumnes del CAS vam assistir a un taller d’addiccions al Centre Juvenil “La Palma”.

En primer lloc, la Marta, psicòloga i treballadora del centre de joves ens va facilitar varia informació sobre diferents tipus d’addiccions i drogues, la repercussió d’aquestes en la societat i el dany que aquestes addiccions poden arribar a causar en les persones. A continuació vam fer una taula rodona on tots i totes vam participar sobre els temes tractats amb la Marta i vam dialogar i debatre els temes més importants i més propers per a nosaltres.

Ens va fer veure que existeixen algunes drogues que la societat no veu com a tal i són igual o més perjudicials que la resta. Entre tots vam ficar les nostres idees i opinions en comú i vam passar una estona molt agradable i productiva a la vegada.

Per acabar, l’Oriol, un altre treballador del centre juvenil, ens va portar al Centre Antisida de Lleida, on allí ens va parlar sobre les malalties de transmissió sexual i el què podíem fer per prevenir-les. També ens va explicar que al centre antisida realitzen proves de manera gratuïta i confidencial. L’Oriol ens proposava temes i nosaltres exposàvem la nostra opinió.

Va ser una xerrada molt interessant en la qual vam adquirir nous coneixements.

Aida Escolar i Àurea Pascual

CFGMG2

PER LLEGIR MÉS...