LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Taller d’addiccions

Taller d’addiccions al Centre Juvenil “La Palma”.

El divendres, 4 de març del 2016, els alumnes de segon curs de cicle mitjà de Gestió Administrativa i els alumnes del CAS vam assistir a un taller d’addiccions al Centre Juvenil “La Palma”.

En primer lloc, la Marta, psicòloga i treballadora del centre de joves ens va facilitar varia informació sobre diferents tipus d’addiccions i drogues, la repercussió d’aquestes en la societat i el dany que aquestes addiccions poden arribar a causar en les persones. A continuació vam fer una taula rodona on tots i totes vam participar sobre els temes tractats amb la Marta i vam dialogar i debatre els temes més importants i més propers per a nosaltres.

Ens va fer veure que existeixen algunes drogues que la societat no veu com a tal i són igual o més perjudicials que la resta. Entre tots vam ficar les nostres idees i opinions en comú i vam passar una estona molt agradable i productiva a la vegada.

Per acabar, l’Oriol, un altre treballador del centre juvenil, ens va portar al Centre Antisida de Lleida, on allí ens va parlar sobre les malalties de transmissió sexual i el què podíem fer per prevenir-les. També ens va explicar que al centre antisida realitzen proves de manera gratuïta i confidencial. L’Oriol ens proposava temes i nosaltres exposàvem la nostra opinió.

Va ser una xerrada molt interessant en la qual vam adquirir nous coneixements.

Aida Escolar i Àurea Pascual

CFGMG2

PER LLEGIR MÉS...