COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Visitem una fàbrica de iogurts

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de segon visitem la fàbrica “El Pastoret”.

Com ja sabeu, els nens i nenes de segon, vàrem anar a visitar la fàbrica de productes làctics “El Pastoret”.  La nostra sortida estava integrada dins el nostre projecte trimestral.

Allí ens van mostrar clarament com es produeix un aliment tan quotidià com és el iogurt.

El trajecte amb bus va ser divertit i vam aprofitar per fer xerinola i cantar tot el repertori de cançons dels professors de música i d’anglès.

Un cop arribats allà, ens esperava la Maria per explicar-nos la història de la família Pont. Aquesta va començar a fer iogurts a partir de vint-i-cinc cabres que va comprar l’avi de la família ara fa just, vint-i-cinc anys.

Després d’explicar-nos la història de l’empresa, ens van convidar a menjar iogurts, que per cert, estaven boníssim!!!

Un cop acabat aquest àpat, vam pujar a visitar la fàbrica, allà vam poder observar quin procés fa la llet, fins a convertir-se en iogurt o formatge. Hi havia molts tipus de màquines, des d’unes cubes molt grans per conservar la llet fins les màquines que tapaven  els iogurts. Va ser una visita molt “dolça” i interessant.

Després vam fer ruta turística  pel poble de Sant Guim de Freixenet i tots/es vàrem poder gaudir d’un dia de convivència fantàstic.

PER LLEGIR MÉS...