LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

El Consell Escolar Municipal ha homenatjat el professor Francesc Sampietro

El passat dijous 21 d’abril el Consell Escolar Municipal celebrà un acte d’homenatge als centres educatius i persones que estan d’aniversari o bé que se signifiquen per la seva tasca docent, innovadora i compromesa.

El professor del Col·legi Episcopal, Francesc Sampietro, va ser un dels dos professors elegits per aquest Consell. La seva activitat dins de l’àrea científica durant més de trenta anys l’han avalat. Alumnes, exalumnes i companys han donat testimoniatge de la seva passió per l’ensenyament i també per l’acompanyament que realitza dels alumnes.

A més, amb les seves rutes pel Pirineu ha complementat la seva proximitat als nois i noies des d’una altra vessant, fent evident que l’educació és integral.

També cal remarcar el seu compromís en la Pastoral de l’Episcopal que s’ha concretat en el seu voluntariat prop dels adolescents i joves.

En aquest acte presidit pel Paer en Cap. Sr. Àngel Ros, la regidora Montse Parra i el Sr. Segués representant al Director dels SSTT es va reconèixer doncs l’excel·lència educativa

L’alcalde ha felicitat les persones i les institucions que han estat reconegudes per contribuir a l’excel·lència educativa de Lleida, que és un referent a nivell de tot l’Estat. Ros ha recordat que al gener Lleida va ser escollida com a Ciutat Coordinadora de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, per als propers dos anys. Aquesta tasca referma la vocació educadora de la ciutat, sent una de les principals línies de la Paeria, donat que una societat forma i educada té futur. A més, és garantia d’una societat sàvia, justa, igualitària i cohesionada.

L’acte va acabar amb l’actuació de dansa, a càrrec de l’Escola “Arts, centre de dansa i música”, amb fragments coreogràfics que formaven part de l’espectacle “Bombolles de records”. Gotes de pluja i Fulles de la tardor van al·ludir als records de maduresa i d’adolescència.

PER LLEGIR MÉS...