LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sant Jordi a la llar d’infants

Sortides, manualitats i contacontes entre les diferents activitats.

Els alumnes de P1 i P2 van començar les activitats culturals de S. Jordi, anant a la bebeteca. A  la classe sovint gaudim dels contes, però aquell dia ho vam fer en un lloc diferent. A més a més, l’edifici de la Biblioteca ens va impactar, que gran i quina diversitat de persones que en fan ús: estudiants, avis, nens com nosaltres i quants llibres!!!

Durant la setmana, moltes famílies van venir a les aules a explicar-nos contes amb titelles, imatges, dramatitzacions…entre d’altres recursos. Que bé ens ho vam passar tots plegats compartint aquestes estones i com en saben aquests pares i mares!

Les activitats plàstiques les vam realitzar a través d’elements reciclats i propers al nostre entorn. Les carxofes es van convertir en roses i els tubs de paper en dracs que treien foc pels queixals.

La llegenda de Sant Jordi, va estar molt present en el dia a dia i molts de nosaltres ens vam convertir en cavallers i princeses.

El divendres, dia anterior a la diada, els més grans de la llar, els infants de P2, van visitar al llibreria “Punt de llibre”, allí van poder viure l’esperit de la festa, tot ja estava preparat per al dia següent, contes  de tot tipus ens van fer embadalir, amb la sort que ens vam poder emportar un llibre per cada classe!

PER LLEGIR MÉS...