COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Xerrades als alumnes de 1r del Cicle Superior d’Educació Infantil

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Visita de l’Associacio Sindrome de Down i de l’Escola Plançó.

Dintre del mòdul de Desenvolupament Cognitiu estem estudiant les diferents alteracions en el desenvolupament dels infants. Les educadors i educadores d’infantil han de saber detectar les diferents alteracions en el desenvolupament, ja que la seva primerenca intervenció pot ser determinant, i molt positiva per futur del nen/a. Per aquest motiu hem invitat a professionals que ens poden ajudar molt en aquest tema.

El dilluns 25 ens va visitar l’Eva Betsebe psicopedagoga  de l’Associació Síndrome de Down, i ens han explicat com es va crear l’associació i com treballen amb els nens i joves. També ens han explicat les característiques d’aquests nens i joves. S’han centrat especialment en la tasca dels educadors de l’etapa infantil i ens han parlat de l’educació inclusiva. Ens ha remarcat molt la importància de l’actitud del professor, no son 24+1, són 25 nens!!!!!

I el dijous dia 28 han vingut la Marta i la Carol, dos professores de l’Escola  Plançó. Aquesta escola concertada treballa amb nens autistes. Ens han parlat del Trastorn d’Espectre Autista, de les seves característiques i també ens han explicat com treballen a la seva escola. Una de les metodologies que utilitzen és el pictograma, ja que els nens autistes aprenen de manera visual, i ens han ensenyat uns quants.

Ha estat una setmana ben interessant! De segur que tot el que han sentit les servirà molt en el seu futur professional!!

 

PER LLEGIR MÉS...