LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

La Ràdio del Bisbat amb el BANC de SANG

3r ESO. La campanya del Banc de Sang en marxa!!!

El passat dilluns 2 de Maig es va donar la sortida a la nova campanya del Banc de Sang que es realitza a l’escola des de fa set anys, de manera consecutiva. I com sempre, els alumnes de 3r d’ESO en són els veritables protagonistes.

I per tal de fer la major difusió possible d’aquesta bona iniciativa, l’Alba i la Marta de 2n de Batxillerat, juntament amb l’Alba de 4t d’ESO, la Laura de 3r i la professora i responsable de la iniciativa, Mònica Llorens, van tenir l’oportunitat de fer arribar els objectius de la campanya, la planificació i l’organització de la mateixa de manera molt entusiasta. Durant els 16 minuts de diàleg entre les participants, vam tenir l’ocasió de copsar el més profund d’aquesta iniciativa; no només el fet d’aconseguir el màxim nombre de donants possibles, sinó també el fet de conscienciar al màxim aquest equip de treball, el dels alumnes de 3r, que tenen l’oportunitat de creure que amb la tasca de tots es poden aconseguir fites importants.

La Sra Mònica va explicar el perquè de la iniciativa relacionada amb serveis diversos que l’escola havia fet ja en anys anteriors, com el de la restauració d’ermites. El tarannà voluntari de l’escola, sempre amb l’estil de vida de Jesús, donat al servei dels altres, ha fet possible que avui dia els alumnes de 4t d’ESO ofereixin el seu voluntariat a diferents entitats de la nostra ciutat; i d’això ja fa més de vuit anys. La campanya del Banc de sang permet iniciar aquest esperit en els joves que culmina amb el programa ‘VOLS’ de voluntariat el curs següent.

Tot plegat per tal de fer un bon servei al nostre món!

 

PER LLEGIR MÉS...