LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Premi Baldiri Reixac per al treball de cicle superior “Projecte EPIS TV”

La Consellera d’Ensenyament, Sra. Meritxell Ruiz, va fer entrega d’aquests premis en un acte que va tenir lloc el diumenge dia 8 de maig.

Els prestigiosos premis Baldiri Reixac s’atorgen a treballs escolars fets en català pel seu contingut i qualitat, que tractin sobre qualsevol àrea de coneixement, realitzats en equip per alumnes d’ensenyament no universitari.

El treball que el nostre col·legi ha presentat en aquesta convocatòria porta per títol “Projecte EPIS TV” i el porten a terme els alumnes i els mestres de cicle superior de primària.

“EPIS TV ” fomenta que els alumnes aprenguin a treballar d’una manera competencial l’àrea de llengua en tant que eina comunicativa, tot escrivint, preparant, assajant i després explicant, els diàlegs, les notícies o les petites obres que ells mateixos han preparat. Al mateix temps, també es treballa el tractament de la informació i la utilització del recursos audiovisuals. També cal destacar que aquest treball es realitza mitjançant aprenentatge cooperatiu, és a dir, s’organitza la classe en petits grups heterogenis on els alumnes treballen conjuntament i de manera coordinada per resoldre la tasca que se’ls encomana.

Si encara no heu vist el nostres treballs, busqueu la pestanya “EPIS TV” en la columna de la dreta de la nostra pàgina web. Segur que us agradarà tant com al jurat dels premis.

PER LLEGIR MÉS...