LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Trobada de corals de Primària i Secundària

Els alumnes de 3r de primària i 1r d’ESO, fan un gran cor a l’Auditori Enric Granados.

El passat 3 de maig el col·legi Episcopal va participar en les trobades de corals de primària i secundària que es van fer a l’auditori Enric Granados de Lleida. En l’acte matinal hi van participar els alumnes de secundària, representats en aquesta ocasió, pels alumnes de 1r d’ESO. Durant la trobada, totes les corals varen actuar conjuntament amb l’acompanyament de l’Orquestra del Conservatori, cantant el “Fem camí”, l’”Hallellujah”, “People’s Song”, “Els Segadors” , “El Cant de la Trobada” i “L’hora dels adéus”. L’Orquestra, també ens va fer gaudir d’un petit concert, interpretant fragments d’ “El Senyor dels anells”. Els centres educatius que hi han participat són: Institut d’Alcarràs, Institut Seròs, Institut Lo Pla d’Urgell, Institut Josep Lladonosa, Institut d’Almenar, Institut Canigó, Institut Manuel de Pedrolo, Institut Terres de Ponent, Institut Maria Rúbies, Institut Guindàvols, Institut d’Aran, Institut Ribera del Sió, Institut Josep Vallverdú, Institut Màrius Torres, Institut La Segarra,Institut La Mitjana i Col·legi Episcopal.


Per la tarda, els alumnes de 3r de primària varen ser els protagonistes. En una primera part van interpretar dos cançons individualment acompanyats per LaBanda del Col·legi, “Jo, els altres i el món” i “Go tell in to the mountain”. En la segona part varen gaudir de la interpretació d’una peça d’Antoni Tolmos al piano i de l’acompanyament en les cançons del cant comú juntament amb: Escola Antònia Simó Arnó, Almacelles, Escola Ramon Perelló, Vilagrassa,  Escola La Noguera, Balaguer, Escola Els Raiers, La Pobla de Segur, Escola Valldeflors, Tremp i Escola Jaume Miret, Soses. Les cançons del cant comú foren: “Sota St. Llaurenç”, “El meu desig”  i “El cant de la trobada de primària”, dirigida pel seu compositor Constantí Sotelo.

L’experiència que viuen els alumnes en un acte d’aquest nivell és molt enriquidora i potencia l’estima pel cant i la música en general, alhora de treballar el valor de fer les tasques en grup, el sentit de l’assaig i el fruit que dóna l’esforç en la preparació de les coses.

L’acte va  estar organitzat pel Departament d’Ensenyament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.

Visca la música!

PER LLEGIR MÉS...