COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Realitats difícils, però amb sortida!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Què sabem de la violència masclista?

Aquests dies l’alumnat del CFGS d’Integració estem formant-nos i informant-nos sobre diferents aspectes relacionats amb una realitat difícil, però que malauradament podem trobar molt a prop de nosaltres.

Gràcies a la Cristina Vidal Directora del Servei d’Intervenció Especialitzada de Lleida (SIE) i de l’Adriana i la Senda, psicòloga i Integradora Social de “La dona Samaritana”, hem pogut conèixer una mica més aquesta realitat, intentar posar-nos en la pell d’aquestes dones i els seus fills i filles,  així com conèixer aquests recursos.

En el SIE s’ofereix informació, atenció i recuperació a les dones que han estat o estan en processos de violència masclista, així com els seus fills i filles a càrrec i es potencien els programes específics i integrals de prevenció, assistència i reparació. I La dona Samaritana és una entitat sense ànim de lucre, que treballa acollint dones en situació d’exclusió social i violència de gènere i els seus fills i filles, amb l’objectiu de cobrir les necessitats bàsiques i promoure la seva completa autonomia i inserció dins la societat.

Hem descobert dos recursos molt interessants i necessaris, en els quals es treballa per encoratjar a les dones, de manera que si ho desitgen puguin trobar sortida a les situacions tan difícils en les què es troben.

PER LLEGIR MÉS...