LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Orles de Batxillerat i Cicles Formatius 2016

El dia 26 de maig va tenir lloc la graduació dels alumnes que acabàvem: la promoció 2014-2016 de Batxillerat i Cicles formatius de les famílies d’administratius, elèctrics i socioeducativa.

Acompanyats per familiars, professors i amics vam viure aquest moment entranyable. En finalitzar aquesta etapa de formació personal, vam escoltar les paraules cordials i encoratjadores del Sr. Bisbe, titular del Col·legi, i de la Sra. Xixó Sala, ex-professora i padrina de promoció. Van recalcar la importància de compartir, del fer camí junts, del que hem conegut del Senyor Jesús com a camí d’amistat i de vida, de créixer com a persones a més de com a professionals; d’aprendre dels reptes assumint-los i veient-los com a oportunitats de millora; i de sentir-nos sempre acompanyats per aquells que ens estimen, que estan al nostre costat i que volen el millor per tots nosaltres.

Encetem un nou moment; alguns anirem al món del treball, altres seguirem estudiant a la Universitat o en Cicles formatius, però com van dir els nostres companys delegats, en nom de tots els joves presents, el que hem aprés en el Col·legi Episcopal ens ha marcat i ens ajuda a ser millors homes i dones.

PER LLEGIR MÉS...