LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Celebrem la Primera Comunió

Després de preparar-nos-hi, rebem a Jesús.

Durant aquest mes de maig, durant tres dissabtes al matí, hem celebrat al santuari de Sta. Teresina, les Primeres Comunions d’un bon grup d’alumnes de 4t de Primària de la nostra escola. Alguns altres l’han celebrada a les seves respectives parròquies.

Vam viure unes celebracions participades i amenes, ja que les havíem preparat amb els alumnes i els pares, donant espai de participació a tots.

Prèviament vam celebrar el sagrament del perdó amb els diferents grup, a la nostra escola. Fins i tot tots alguns alumnes van rebre el Baptisme, celebració que també vam fer a Sta. Teresina.

Rebre Jesús en l’Eucaristia, no és el final del camí, sinó que ens enforteix i ens empeny a continuar endavant, vivint amb més consciència i entrega la nostra fe.

Al final de cada celebració els infants llegien una acció de gràcies que prèviament havien preparat i es comprometien a continuar caminant en la fe, tot seguit l’exemple de Jesús. cal continuar creixent i vivint l’amor de Déu amb els qui tenim al nostre voltant i continuar creixent en el coneixement i vivència de l’Evangeli.

PER LLEGIR MÉS...