COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

El Govern distingeix els estudiants que van obtenir un Excel.lent a la fase general de les PAU 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La Marta Amorós obté aquesta distinció amb la nota de 9,3

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha lliurat el dilluns 18 de juliol les distincions als 430 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en la fase general de les proves d’accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

El conseller Baiget s’ha adreçat als alumnes distingits i ha destacat que aquest acte és “un reconeixement a la feina ben feta i a la que continuarem fent”. En aquest sentit, ha animat als guardonats a aprofitar “les grans oportunitats de formació” que els ofereixen les universitats catalanes. També els ha demanat: “Feu servir el vostre talent per canviat el món en el que vivim, i feu-ho en equip”.

El conseller ha aprofitat per felicitar les famílies i els centres escolars pel suport als estudiants. “Una part d’aquest reconeixement també és vostre”, ha dit.

Per acabar el seu discurs, el conseller Baiget ha encoratjant els futurs universitaris: “Esteu cridats a fer grans coses. Perseguiu els vostres somnis i sigueu fidels a vosaltres mateixos”.

Felicitem la Marta i li desitgem molta sort en els seus estudis futurs.

PER LLEGIR MÉS...