LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

El Govern distingeix els estudiants que van obtenir un Excel.lent a la fase general de les PAU 2016

La Marta Amorós obté aquesta distinció amb la nota de 9,3

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha lliurat el dilluns 18 de juliol les distincions als 430 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en la fase general de les proves d’accés a la universitat (PAU) del passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.

El conseller Baiget s’ha adreçat als alumnes distingits i ha destacat que aquest acte és “un reconeixement a la feina ben feta i a la que continuarem fent”. En aquest sentit, ha animat als guardonats a aprofitar “les grans oportunitats de formació” que els ofereixen les universitats catalanes. També els ha demanat: “Feu servir el vostre talent per canviat el món en el que vivim, i feu-ho en equip”.

El conseller ha aprofitat per felicitar les famílies i els centres escolars pel suport als estudiants. “Una part d’aquest reconeixement també és vostre”, ha dit.

Per acabar el seu discurs, el conseller Baiget ha encoratjant els futurs universitaris: “Esteu cridats a fer grans coses. Perseguiu els vostres somnis i sigueu fidels a vosaltres mateixos”.

Felicitem la Marta i li desitgem molta sort en els seus estudis futurs.

PER LLEGIR MÉS...