LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Xerrada als alumnes

El missioner Xavier Bometón que exerceix la seva tasca a Bangladesh ens visita.

Un cop més, l’Episcopal coordinat amb la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida, ha ofert als seus alumnes l’experiència d’un missioner. En aquest cas, ens ha visitat el germà Xavier que està realitzant la seva tasca a Bangladesh. En aquest país hi ha un 0’03% de cristians d’un total de cent cinquanta milions d’habitants.

La seva missió es troba al nord-est del país, en la regió Giasnogor on hi ha una minoria catòlica atesa pel germà Xavier; la qual forma part d’una comunitat internacional de set missioners catòlics. En palesar la necessitat de l’alfabetització i de la formació dels  més joves d’aquesta minoria, es dediquen a la construcció d’una escola de secundària per posar els fonaments per a una major preparació dels membres d’aquest porció petita de Bangladesh.

Els joves del Col·legi Episcopal han après la importància d’aprofitar els estudis a fi de construir una civilització basada en l’amor envers els més necessitats de la nostra societat fent visible el rostre de Crist. D’aquesta manera, les obres de misericòrdia manifesten la construcció del Regne de Déu que és, en definitiva, la missió de la gran família educativa.

PER LLEGIR MÉS...