COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Com podem millorar les nostres habilitats socials?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Taller de valors.

Avui l’alumnat de CFGS d’Integració Social i Infantil hem fet un Taller de valors dirigit pel Dr. Vicente Javaloyes. Ha sigut una oportunitat per reflexionar sobre la importància de formar-nos com a futurs Integradors Socials i Educadors d’Educació Infantil. Comencem tots dos Cicles adquirint nous coneixements imprescindibles en les nostres tasques a desenvolupar i a la vegada ens hem d’anar preguntant quins valors tenim a l’hora d’aplicar aquest coneixements. En què es fonamenta la nostra pràctica? És fonamental partir de la confiança amb nosaltres mateixos i fer-la extensible a la confiança amb els altres fins arribar a la confiança que les altres persones depositen en nosaltres. Els valors són els que fonamenten les nostres actuacions, són el terreny sobre el qual edifiquem els nostres projectes. Són doncs la brúixola que  guiarà la nostra professió.

Les nostres creences donen contingut i configuren els valors. Per tant, convé reflexionar sobre quins valors tenim, els hem d’identificar, reconèixer-los, acceptar-los, afilerar-los i posar-los en acció. Gràcies Vicente per haver-nos donat l’oportunitat d’aprofundir amb un tema que ha de guiar  la nostra vida personal i professional.

PER LLEGIR MÉS...