LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

El nostre projecte: fem una cooperativa

Visitem “Fruits de Ponent”.

El projecte d’aquest curs dels alumnes de 6è gira al voltant de la cooperativa. És un treball per projectes que consisteix en la simulació de la creació, gestió i organització d’una cooperativa a l’aula.

Però primer cal saber què és i com en funciona una. Aquest va ser l’objectiu principal de la sortida a la “Cooperativa Fruits de Ponent” d’Alcarràs que vàrem realitzar el passat dijous 27 d’octubre, conèixer de primera mà l’organització i funcionament d’una cooperativa.

Gràcies a l’explicació de dos dels seus treballadors, vam conèixer els passos necessaris per poder-ne constituir una: capital inicial, socis, departaments, documents oficials… a la vegada que podíem observar-la en directe i fer concret i observable el concepte de cooperativa. En definitiva, un molt bon tret de sortida al nostre projecte.

Finalment, agrair molt que “Fruits de Ponent” ens hagi obert la porta i ens hagi mostrat el funcionament cooperativista, així com la bona disposició dels seus treballadors ha contestar totes les nostres preguntes. Gràcies per tot! Ara ja només ens resta posar-ho en pràctica.

PER LLEGIR MÉS...