LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

“Tots tenim un costat bo. O molt bo” Aquest el lema de la Marató d’enguany

Cicles Formatius amb la Marató de TV3.

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades en el programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves.

Per aquesta raó, el passat 21 de novembre i dins de l’àmbil de les sessions de tutoria, els alumnes de tots els cicles formatius del nostre centre, van assistir a la sessió de difusió de la Marató que enguany tractarà sobre l’ictus i les lesions medulars traumàtiques.

A través de vídeos divulgatius, de les experiències de persones afectades i de les explicacions dels diferents ponents, tots els assistents podem tenim una visió molt més clara i entenedora d’aquestes malaties, de les seves causes, els seus efectes, dels possibles tractaments i de com prevenir-les. Sabeu que a Catalunya l’ictus és la primera causa de mort en dones i la tercera en els homes? I que és la que més discapacitat provoca?

En els últims anys s’ha millorat molt en el tractament d’aquestes malaties però cal continuar avançant en la recerca i, per això, com cada any, ens hi esperen! La Marató diu molt de nosaltres.

PER LLEGIR MÉS...