LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Celebrem Sta. Cecília!!

Els alumnes de primària celebren la festivitat de la patrona dels músics.

El divendres, 25 de novembre, els alumnes de primària van celebrar la festivitat de la patrona dels músics, Sta. Cecília amb una  sèrie d’actuacions musicals. La festivitat de Sta. Cecília és el dia 22 de novembre, però la pluja ens va fer endarrerir l’esdeveniment a divendres.

L’acte va començar amb els més petitons, els alumnes de cicle inicial, que ens vàren fer una interpretació amb percussió corporal de la cançó “Obwisana” originària de Ghana. Aquesta cançó de tret d’inici dels curs, amb la que simbolitzavem el fet de começar la tasca.

Els alumnes de cicle mitjà ens vàren fer una mostra del que han aprés en dos mesos en el projecte “aproximació a ‘instrument”. Els alumnes de 3r van interpretar la cançó “Iukaidi” individualment cada classe. Mentre que els alumnes de quart cada classe va interpretar una cançó: 4t A “Stand by me” ( fragment), 4t B ” Obwisana” i 4t C  Rythm’n’blues.

Es va acabar l’acte amb els alumnes de cicle superior, que ens van ballar la coreografia de la cançó del lema d’aquest any “Open your window”, a la que es van afegir la resta dels alumnes de primària.

Va estar una estona molt enriquidora que ens va permetre gaudir i compartir els valors de la música. Es pot dir que va sorttir tot rodó.

Visca la música!

PER LLEGIR MÉS...