LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Coneixem els oficis dels nostres pares i mares!

Els alumnes de 1r de primària hem pogut conèixer de primera mà quins són els oficis dels pares i mares de la nostra classe.

Durant aquest primer trimestre i dins de l’àrea de Coneixement del Medi Natural i Social, hem estat treballant el projecte de “Jo, família i escola”.

Quan parlàvem de la família, hem tingut interès en conèixer quins són els oficis dels nostres pares i mares i els hem invitat a venir a les classes de 1r a explicar-los. La participació de les famílies ha estat molt nombrosa i per tant, hem pogut conèixer  les característiques més importants de molts oficis i quins materials s’utilitzaven en cadascun d’ells. Hem visualitzat powerpoints, vídeos, hem participat en nombrosos tallers, hem escoltat les exposicions, hem fet reflexions i ens hem plantejat moltes preguntes que han estat resoltes gràcies a les intervencions dels pares i mares. Tot plegat, ens ha permès assolir molts coneixements sobre el projecte que estem treballant a la classe.

Volem agrair a totes les famílies que han volgut participar d’aquesta experiència tan gratificant pels alumnes. Moltes gràcies!

PER LLEGIR MÉS...