COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

El diari de classe

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Treballem la comunicació oral tot potenciant els valors de l’autoestima i el respecte. 

El “diari de la classe” és una ativitat que es comença  a realizar a P2, durant tot  el curs, per després donar-li continuïtat al Segon Cicle d’ Educació Infantil.

El diari viatja cada setmana a casa d’un infant  per tal que aquest juntament amb la seva família elabori una notícia que després compartirà amb la resta de companys de l’aula.

Amb imaginació i creativitat poden enganxar fotos, pintar i fer dibuixos, decorar els fulls del llibre que utilitzaran per complementar l’explicació del què han fet el cap de setmana, on han anat, allò que els agrada fer, els jocs i convivència  amb els germans, amb els avis, amb els cosins…alguna anècdota viscuda,experiències que vulguin contar.

Un cop el diari es retorna a l’escola, arriba el moment de perdre la vergonya, i intentar explicar-ho el milor possible a tots,amb el suport de les imatges i l’ajuda de l’educadora.

Aquesta activitat té com a objectius principals fomentar la comunicació oral,tot treballant actituds socialitzadores com el respecte per part de la resta de companys que estan atents a les seves explicacions, afavorir la relació família-escola i potenciar una bona autoestima.

 

PER LLEGIR MÉS...