LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

El diari de classe

Treballem la comunicació oral tot potenciant els valors de l’autoestima i el respecte. 

El “diari de la classe” és una ativitat que es comença  a realizar a P2, durant tot  el curs, per després donar-li continuïtat al Segon Cicle d’ Educació Infantil.

El diari viatja cada setmana a casa d’un infant  per tal que aquest juntament amb la seva família elabori una notícia que després compartirà amb la resta de companys de l’aula.

Amb imaginació i creativitat poden enganxar fotos, pintar i fer dibuixos, decorar els fulls del llibre que utilitzaran per complementar l’explicació del què han fet el cap de setmana, on han anat, allò que els agrada fer, els jocs i convivència  amb els germans, amb els avis, amb els cosins…alguna anècdota viscuda,experiències que vulguin contar.

Un cop el diari es retorna a l’escola, arriba el moment de perdre la vergonya, i intentar explicar-ho el milor possible a tots,amb el suport de les imatges i l’ajuda de l’educadora.

Aquesta activitat té com a objectius principals fomentar la comunicació oral,tot treballant actituds socialitzadores com el respecte per part de la resta de companys que estan atents a les seves explicacions, afavorir la relació família-escola i potenciar una bona autoestima.

 

PER LLEGIR MÉS...