LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Ens visita la Cambra de Comerç de Lleida

Ens visita la Cambra de Comerç de Lleida.

El passat 15 de desembre els alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances vam tenir l’oportunitat de rebre una xerrada sobre la cambra de comerç de Lleida realitzada per la Laia Galindo encarregada de l’Àrea d’Internacionalització.

La cambra es troba al carrer Anselm Clavé 2, i que consta de la seva seu central i aules de formació.

El propòsit de la cambra de comerç és ajudar que puguis crear la teva pròpia empresa i contactar amb els diferents departaments per realitzar correctament l’anàlisi del teu propi comerç/empresa i que no tinguis cap problema.

La cambra realitza diferents funcions com: Estudis previs de les exportacions per controlar si és rendible exportar el producte cap a un altre país i donar-te un cop de mà en realitzar les estratègies que has de seguir perquè tot surti rentable per a tu. També realitza missions comercials, ja siguin de forma directa o bé indirecta per intentar vendre els seus productes a nous inversors, t’ajuden a realitzar correctament els incoterms per a que no sorgeixi cap errada i que es compleixin tots els pactes establerts entre les dues parts.

Els òrgans principals que formen la cambra de comerç són el Ple, el Comitè Executiu i el President que és el responsable de l’execució dels acords adoptats pels òrgans de govern.

Per finalitzar, donar les gràcies a la Laia per realitzar una xerrada molt amena i tan interessant sobre la cabra del comerç i esperem tornar-la a veure ben aviat.

Carles Falguera, Marc Bellet, Alba Casanoves .

 

PER LLEGIR MÉS...